Bolag inom den tillverkande industrin kännetecknas av processfokuserad produktion av varor och artiklar. Kärnan i tillverkningen ligger i processerna – där var och en är noggrant utformad för att säkerställa precision, kvalitet och effektivitet.

några av våra kunder

2c8 Apps inom tillverkande industri

2c8 Apps används av tillverkande industrier världen över. Tillämpningsområdena för verktyget varierar beroende på bolagets förutsättningar, men vad de alla har gemensamt är dess fokus på processer.

Logotyper av Lesjöfors, Arcelor Mittal, Nordic Paper och Eurenco.

Kraftfull modellering

Utforska möjligheterna

Icon

Effektiva produktionsprocesser

Genom att visualisera era produktionsprocesser i 2c8 Apps kan du effektivisera arbetsflöden, optimera resursfördelning och reducera ställtider. Kontinuerliga förbättringar av processerna leder till ökad produktivitet och effektivitet.

Icon

Förbättrad kvalitetskontroll

De grafiska modellerna i 2c8 Apps hjälper dig att identifiera steg i produktionsprocesserna där kvalitetsproblem kan uppstå. Proaktivt arbete inom detta område förbättrar produktkvalitet, minskar avfallet och minimerar kostsamma misstag.

Icon

Kravefterlevnad och standardisering

Påvisa hur ni adresserar krav och efterlever branschstandarder genom att visualisera hur ni arbetar. Visualiseringen bidrar också till standardiserade processer som säkerställer konsekvens och kvalitet.

Icon

Certifiering

Ett ledningssystem uppbyggt i 2c8 Apps fungerar som ett underlag för er certifiering.

Icon

Stöd för skalbarhet och tillväxt

Modeller ni skapar i 2c8 Apps hjälper dig att hantera komplexitet av en växande organisation genom att visualisera förändringar. Säkerställ att verksamheten skalas upp smidigt utan att förlora effektivitet och kontroll över processerna.

Kundcase

Se hur våra kunder arbetar med 2c8 Apps

2c8s bästa ambassadörer är våra kunder. Ta del av framgångshistorier inom olika typer av branscher, lärdomar som dragits längs vägen och hur 2c8 Apps tillämpats i verksamheter.

Kolla in våra kundcase

Foto som visar tre människor i en fabrikslokal som står och tittar på en dator.

Kontakta oss

Vill du veta mer om möjligheterna med 2c8 Apps?

2c8 Apps är ett kraftfullt modelleringsverktyg med en mängd olika modelltyper du kan nyttja för att kartlägga din verksamhet. Boka en demo och utforska möjligheterna med 2c8 Apps.

  • Anpassad demo utifrån ditt behov
  • Inblick i verktyget
  • Kostnadsfritt