Ledningssystem, visualisering och kartläggning av verksamheten är för bolag inom bygg och infrastruktur en viktig byggsten.

några av våra kunder

2c8 Apps inom bygg och infrastruktur

För att säkerställa sin position gentemot sina konkurrenter är certifieringar en viktig del för våra kunder. Men då projekt inom dessa branscher ofta är komplexa, omfattande och innefattar en hel del risker är ett ledningssystem från 2c8 Apps än mer värdefullt.

Logotyper över Peab, Ramirent, Saferoad, Consto, Lindbäcks Bygg AB samt Trafikverket.

Kraftfull modellering

Utforska möjligheterna

Icon

Identifiera risker och förbättringsområden

Projekt inom dessa branscher är ofta förknippade med säkerhetsrisker, budgetöverskridande och förseningar. Processkartor skapade i 2c8 Apps hjälper dig att identifiera potentiella risker och möjliggöra proaktiva åtgärder för att minska riskerna.

Icon

Kravefterlevnad

Bolag inom denna industri är starkt styrda av regelverk och kvalitetsstandarder. Kartläggning av verksamhetens processer hjälper dig beskriva hur ni efterlever krav som ställs på er och säkerställer kvalité.

Icon

Projekthantering

Projekt är ofta komplexa och omfattar flera steg, olika team, massa resurser och komplicerade arbetsflöden. 2c8 Apps hjälper dig att tydligt visualisera projektets gång för att hantera stegen mer effektivt. Läs mer om hur du arbetar med projekt i 2c8 Apps här.

Kundcase

Se hur våra kunder arbetar med 2c8 Apps

2c8s bästa ambassadörer är våra kunder. Ta del av framgångshistorier inom olika typer av branscher, lärdomar som dragits längs vägen och hur 2c8 Apps tillämpats i verksamheter.

Kolla in våra kundcase

Foto som visar siluetter av byggarbetare som står på en arbetsplats med en ljusgul himmel i bakgrunden.

Kontakta oss

Vill du veta mer om möjligheterna med 2c8 Apps?

2c8 Apps är ett kraftfullt modelleringsverktyg med en mängd olika modelltyper du kan nyttja för att kartlägga din verksamhet. Boka en demo och utforska möjligheterna med 2c8 Apps.

  • Anpassad demo utifrån ditt behov
  • Inblick i verktyget
  • Kostnadsfritt