Organisationer och bolag som arbetar inom vatten, avfall och energi har ofta många krav och regelverk de måste följa, inte minst miljökrav.

några av våra kunder

2c8 Apps inom vatten, avfall och energi

Våra kunder som arbetar med vatten, avfall och energi använder 2c8 Apps i många olika syften. Allt från att visualisera arbetssätt till att skapa kompletta ledningssystem som adresserar de strikta krav verksamheten behöver leva upp till.

Logotyper för SEOM, Kraftringen, Å Energi, Svenska Retursystem, Falu Energi och vatten samt Stockholm vatten och avfall.

Kraftfull modellering

Utforska möjligheterna

Icon

Lag- och kravefterlevnad

Dessa industrier är ofta föremål för strikta lagar och krav på grund av deras miljöpåverkan och påverkan på folkhälsan. Ett ledningssystem skapat i 2c8 Apps hjälper dig att säkerställa och påvisa att ni uppfyller de krav och lagar ni måste förhålla er till.

Icon

Underlätta revisioner

Ett ledningssystem skapat och utvecklat i 2c8 Apps fungerar som ett komplett underlag för revisioner. Versionshantering och smidig förvaltning gör det också lätt att hålla ledningssystemet uppdaterat.

Icon

Kvalitetssäkring och kundnöjdhet

Att vara det självklara valet som energi- eller vattenleverantör ställer höga krav på kundnöjdhet. När du kartlägger verksamheten i 2c8 Apps kan du optimera era befintliga affärsprocesser och se till att kundnöjdhet genomsyrar arbetet i hela verksamheten

Kundcase

Se hur våra kunder arbetar med 2c8 Apps

2c8s bästa ambassadörer är våra kunder. Ta del av framgångshistorier inom olika typer av branscher, lärdomar som dragits längs vägen och hur 2c8 Apps tillämpats i verksamheter.

Kolla in våra kundcase

Foto av kraftledningar med en grön-gul himmel i bakgrunden.

Kontakta oss

Vill du veta mer om möjligheterna med 2c8 Apps?

2c8 Apps är ett kraftfullt modelleringsverktyg med en mängd olika modelltyper du kan nyttja för att kartlägga din verksamhet. Boka en demo och utforska möjligheterna med 2c8 Apps.

  • Anpassad demo utifrån ditt behov
  • Inblick i verktyget
  • Kostnadsfritt