Tillgänglighet och säkerhet

En säker och tillgänglig lösning – för alla som ska ha åtkomst.

Efterlevnad av WCAG 2.1

Förbättrad tillgänglighet med 2c8 Apps

Tillgänglighet är inte bara en funktion – det är en nödvändighet. Vår efterlevnad av WCAG 2.1 innebär att de publicerade modellerna uppfyller de senaste kriterierna för tillgängligt webbinnehåll, vilket inkluderar bestämmelser för användare med visuella, auditiva, motoriska och kognitiva funktionsvariationer. På detta sätt säkerställer vi att alla kan engagera sig i materialet som produceras i 2c8 Apps.

Illustration över en kub med ett öga, öra och hand runt sig som symboliserar tillgänglighet.

Key Features

  • Perceivable Content
    Modellerna är utformade för att kunna upplevas på olika sätt och är därmed tillgängligt för användare med syn- eller hörselnedsättningar.
  • Operable Interfaces
    Användarvänlig navigering och interaktion gör publiceringen lättanvänt för användare med motoriska funktionsvariationer.
  • Understandable Information
    Modellerna och materialet i publiceringen presenteras på ett tydligt och begripligt sätt, vilket underlättar för användare med kognitiva funktionsvariationer.
  • Robust
    Vår efterlevnad av WCAG 2.1 säkerställer att innehållet förblir tillgängligt även när tekniken utvecklas.

Var mer i resan att göra den digitala världen tillgänglig för alla.

 

Illustration som visar en kub i mitten med kugghjul, pratbubblor, öga och lås kring sig som symboliserar key features i WCAG 2.0

För en optimal upplevelse

Utvecklat stöd för skärmläsare

De grafiska modellerna i 2c8 Apps ska vara läsbara för alla användare. Därför har vi vidareutvecklat och optimerad stödet för skärmläsare i det publicerade materialet, vilket ger en optimal upplevelse för synnedsatta användare.

Illustration av en dataskärm med ett öra kopplat till sig som symboliserar skärmläsare.

Säkrare inloggning

Single Sign-On

Med stöd för Single Sign-On (SSO) kan du utnyttja din organisations befintliga inloggningslösningar för att logga in i 2c8 Apps. På detta vis minskar du inte bara mängden manuella inloggningar, men höjer även säkerheten för lösningen.

Illustration över en hand som klickar på en knapp som är kopplad till en lastbil, pratbubblor, kugghjul, en sköterska, en process och ett mail som symboliserar single-sign-on

Säkra digitala interaktioner

Krypterad kommunikation

Kommunikation i 2c8 Apps är krypterad både in-transit och at rest för maximal säkerhet. Det innebär att dina uppgifter är säkra under överföring och lagring, vilket säkerställer att de alltid är konfidentiella och skyddade från obehörig åtkomst.

Illustration över ett hänglås som symboliserar krypterad kommunikation.

Säker lagring av data

Välj vart din data lagras

Som kund kan du aktivt välja vart du vill lagra din data i 2c8 Apps. Vi erbjuder alltid drift inom europa men också av en svensk leverantör i Sverige.

Läs mer om serverhosting

Illustration över ett moln med en process i sig som symboliserar lagringsplats.