Workshop i 2c8 Apps

En workshop är ett effektivt arbetsmöte som främjar samarbete, kreativt tänkande och problemlösning. Ett tydligt och strukturerat arbetssätt är en framgångsfaktor av en lyckad workshop – rätt verktyg för ändamålet är ytterligare en.

Illustration av en grupp människor som samlats kring ett processobjekt för att hålla workshop.

Grunderna

Vad är en workshop?

En workshop är en interaktiv och samarbetsinriktad mötesform som syftar till att främja diskussioner, kreativitet och problemlösning. Mötesformen är utformad för att engagera flera deltagare i diskussioner kring olika ämnen. Vanligtvis är workshops strukturerade sessioner där deltagarna utför praktiska aktiviteter. Ofta under ledning av en eller flera workshop-ledare.

Illustration av två personer som samtalar i en workshop.

Workshop med 2c8 Apps

Rätt verktyg för ändamålet

2c8 Apps är ett modelleringsverktyg designat för att kartlägga verksamheten tillsammans. Att samlas kring en bild och kartlägga i real-tid gör workshopen mer strukturerad, effektiv och främjar fler perspektiv.

Icon

Tydlighet och förståelse

Visualiseringen i 2c8 Apps gör komplexa processer och arbetsflöden lättare att förstå. Att samlas kring en modellbild underlättar för deltagarna att förstå frågeställningarna ni ska arbeta kring.

Icon

Förbättrad kommunikation och samsyn

De visuella modellerna ni skapar i 2c8 Apps förbättrar kommunikationen mellan deltagarna. När alla deltagare har samsyn minskar risken för misskommunikation under workshopen.

Icon

Ökad kreativitet

När ni skapar visuella modeller tillsammans synliggör ni verksamheten ur ett annat perspektiv. Detta främjar nya idéer och kreativa diskussioner bland deltagarna.

Icon

Dokumentation

Alla nya idéer, förbättrade arbetsflöden, identifierade problem eller andra aspekter som uppmärksammas under workshopen dokumenteras enkelt direkt i 2c8 Apps.

Icon

Ökat engagemang

2c8 Apps låter medarbetarna aktivt delta i skapandet av modeller, vilket leder till mer produktiva och dynamiska diskussioner.

Icon

Real-time feedback

När ni redan under workshopen synliggör diskussionerna i 2c8 Apps kan feedback ske i real-tid. Detta effektiviserar arbetssättet och minskar ledtider fram till slutresultat av arbetet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du kan arbeta i workshops med 2c8 Apps?

2c8 Apps är ett kraftfullt modelleringsverktyg med en mängd olika modelltyper du kan nyttja för att kartlägga din verksamhet. Boka en demo och utforska möjligheterna med 2c8 Apps.

  • Anpassad demo utifrån ditt behov
  • Inblick i verktyget
  • Kostnadsfritt

Utforska möjligheterna med 2c8 Apps

Användningen av 2c8 Apps går att applicera över många olika verksamhetslösningar – allt från att skapa robusta ledningssystem till att utveckla verksamheten. Utforska möjligheterna.